Wednesday, November 5, 2008

projek custom album

assalamualaikum wbt.....



aku nak cuba buat custom album.so aku ambil kawan baik aku kat opis;jue sbg model untuk percubaan yang pertama ni.doakan ye kawan2.kalau menjadi.aku nak buat pre wedding then nak hadiahkan kat kawan baik aku yg sorang lagi.insyallah.untungnya kawan2 aku sbb ada kawan yang baik macam aku kan~ceh!!!aku mmg perasan :)


nota jari:jarijemariku sedang bermain....

6 comments:

AKO said...

esok2 wat projek album tuk akak plak yek muahahaa :p

sishoney said...

kak retna----->insyallah kak.pe lagi.cepat2 la kawen.sis nak jadi org penting akk nie :)

Acai said...

waaaa, bagusnya sis, dah buat custom album lagi tu,hehe..acaipun tak pernah buat lagi..:) nak kena belajar nih..

ps: thanks sis jemput acai masuk ye...:)

sishoney said...

acai----->sis pon masih belajar cai...ni la saje nak try.harap2 menjadi la.kalo jadi pasni leh amik upah wat custom album plak.baru la masyuk sket rezeki :)

yonna bebot =) said...

nnt buat utk yonna tau sis!! :D

sishoney said...

yonna----->boleh.sis akan buat bila yonna nak kawen nnt ek :)