Wednesday, January 28, 2009

majlis bertunang kak ina

assalamualaikum wbt...
penat balik langkawi,sepupu aku dari klang dah tunggu.so sebelum bercerita pasal 1001 kisah di langkawi aku nak publishkan dulu pic tunang sepupu aku nie yang baru siap.sampai datang penang tuntut pic dia.maklumlah dah sebulan tak siap2 lagi (die tunang time krismas).tapi sayang masa wedding die nnt aku xdapat nak snap malah nak hadirkan diri sbb time tu aku dah dibooking..*smile* erm kerana kesibukan aku nie,masa untuk fotografi pun dah kurang...teruk betul kan

nota kaki:tak sabar nak cerita pasal langkawi.nnt la ek.aku masih bercuti nie.bulan depan baru masuk opis.

2 comments:

AKO said...

sis,

akak suker la gambar2 sis..
wah dah pandai skrg nih.. ;-)

sishoney said...

kak retna--->salam akk *hugs*.wah akk suke ek.thanks kak.mana ada pandai kak.ni banyak yg nak kena belajar lagi tapi masa terhad sgt skang nie sampai jadi pemalas~hehehe