Tuesday, February 10, 2009

surat buat awak...(3)

assalamualaikum wbt...

salam awak,
hari ni menulis lagi buat awak.menulis tentang hari ni.xde apa2 sebenarnya dan bukan ingin mengungkit.maybe bila terjadi sesuatu dan awak baca entri ni.tentu awak bangga jadi kawan saya kan.dan awak susah nak jumpa org macam sy laggi....

awak,
rini banyak sgt keja sy kat opis.dah la tu ada plak meeting.sib baik kejap aje.then saya start wat keje sampai lunch pun saya xmakan.malas nak stop sbb nanti liat plak.

awak,
saya balik lambat rini.saya nak habiskan gak key in benda tue.kalau leh saya nak student2 tue dapat biasiswa secepat mungkin.sy tak suka nak tangguh2 walaupun saya leh buat macam tue sbb itu bukan kerja saya.tapi awak kenal saya kan.tentu awak tau macam ne komited sy pada kerja kan...

awak,
pas keja saya call awak.sbb awak cakap nak bagi kopok lekor kat saya.nak sy g ambik kat umah awak.yela awak xbelikan utk org lain.so sy kena la g amik kat umah awak.call banyak kali xangkat.then saya nak umah awak.ketuk banyak kali pun xde jawapan.alahai tido sgt enak pikir sy.yelah awak penat.then sy yg sgt2 penat dah malas nak tunggu.so sy balik la.

awak,
sy xbalik umah terus sbb ada kawan sms ajak makan pasemboq/rojak kesukaan awak.so saya pun singgah la makan.then awak sms suruh sy call awak.bila dah call baru la tau yang awak rupanya tgh mandi.tak sedar sy datang umah awak.awak suruh sy patah balik p ambik tapi sy penat la awak..then awak cakap nak minta tolong sy bayarkan bil awak.sy kata ok.sbb ingatkan by mayban2u macam yg sy sll buat.

awak,
tapi awak macam nak cepat.awak cakap soh sy bayarkan kat celcom center.saya cakap penat.yelah nak jalan ke sana jauh gak tau even nampak dekat jer.awak cakap xpelah....tapi kan awak..pernah ke sy menghampakan awak???atau kawan2 yg lain.bak kata awak.kelemahan sy yang paling utama ialah baik hati dan ambil berat...

awak,
sy ajak kawan sy tue temankan sy p bayar bil awak.naik aje tgkt 4 xsilap.counter close...huhuhuhu.sian kan sy awak.penatnya sy...last2 xleh gak...so saya dah cuba nak bantu awak..tapi boleh la.sori ek....

bersambung....
nota kaki:bila aku mampu nak baiki kelemahan aku tu ye??

No comments: