Wednesday, February 11, 2009

surat buat awak...(4)

assalamualaikum wbt...

salam awak,
hari ini saya tak sihat.kalo ikut medical term panggil dismenoria.hehehe.dah pandai sikit2.tapi sy still bawak awak p celcom center.sian tgk muka 20sen awak sbb dah xleh call out.sy kan xpernah nak menghampakan awak.

awak,
balik saya p umah awak.ambil buah tangan dari terengganu.awak belikan kopok kering.kopok basah.asam dan kain ela kat sy.thanks awak.saya xpernah mengharapkan apa2 balasan dari awak atas semua benda yg sy bagi.(kecuali sy nak kad birthday tak dapat *sedih*)dan apa jua yg pernah awak bagi sy akan sy hargai sampai bila2.sy ni mmg istimewa awak.orang yg betul2 kenal sy akan cakap macam tu.tak pcaya tanya kak zila~hahahaha.

awak,
sy xsempat nak sembang panjang rini.sy betul2 sakit.kalo x mst sy dah stayback habiskan keja.tapi sy xmampu.sy drive pun dalam keadaan pening.bila balik pas muntah and mandi baru sy stabil sket.then sy sms awak...

awak,
sy tau.sy sgt2 marah bila awak dipaksa transfer.mula2 sy tgk awak sedih.muram dan macam riaksi.sy akui sy marah sgt2 kat pakwe awak.sbb memaksa awak.tapi kan awak.sy tgk awak dah banyak berubah sekarang nie.maybe awak dah dapat tonik terbaik dari pakwe awak.sbb die berjaya buat awak trnfer dan tentunya die sgt2 hepi dan orang yg hepi tentu akan membuatkan orang lain gembira.macam sy dulu2.sy hepi so sy buat kawan2 sy hepi.tapi sekarang.sy dah lain kan...tak mampu nak gembirakan org lain sbb kepala hotak sy pun serabut.

awak,
kadang kala sy rasa awak sengaja buat sy marah.buat macam2 kat sy.supaya nnt bila awak dah pindah sy takla terasa sangat kan...tapi bukan mudah sy nak tanggung semua nie.kesimpulannya jiwa saya kacau!!!!

bersambung...

6 comments:

AKO said...

ermm sejak bila ada 'awak' nih?? oo diam2 eh... ;-)

AKO said...

oooooo kawan pompuan eh hehehe ;-)

sishoney said...

kak retna--->la..ni best friends sis la akk.sis mmg bahasa kan diri sy dan awak kat opis.skema jer nampak kan...awak yg sorang lagi tue.dah xde :( sis tunggu akk dulu la *smile*

AKO said...

alahaiii i wish awak yg lagi sorg tu nak ajak kita kawen .. hahha sape la yg bertuah tu kabn... :p

sishoney said...

kak retna--->sis pun mendoakan awak akk tue cepat2 ajak akk kawen.so nnt baru la sis leh kawen kan *smile*~sis kan xnak melangkah bendul

AKO said...

nak kawennnnnn!!!! hahahha *gatai*