Monday, May 18, 2009

aku yang kau panggil sahabat..

assalamualaikum wbt... 1
kawan,
bila rasa ingin menangis
hubungilah aku
bukan aku nak suruh kau berhenti menangis
tapi mungkin
aku boleh menangis bersamamu
kawan,
jika kau terasa nak melarikan diri
jauh dari masalah
hubungilah aku
aku takkan suruh kau berhenti
tapi mungkin akan berlari bersamamu
agar masalah kau boleh selesai..
photos kenangan antara aku dgn geng2 aku masa zaman study kat uitm.masa ni hari last sebelum tglkan zaman diploma.aku kurus lagi time nie.ni dlm kawasan kolej inai (kolej kediaman) aku nie dulu presiden kolej merangkap bendahari Majlis Tertinggi Kolej.heran sungguh budak nakal mcm aku leh pgg jawatan.even nakal tapi yg penting ialah komited. source: tak ingat la plak nota kaki: entah kenapa perasan aku tidak begitu enak..

No comments: