Tuesday, October 19, 2010

kembali ke sini :-)

assalamualaikum wbt...

tiba-tiba aku rasa seperti mahu menjadi blogger semula.yeah.aku masih seorang blogger.namun bukan dari erti kata yg sebenar.lihatlah entri terdahulu.kira-kira 4 bulan yg dulu.sememangnya aku ada menulis.tapi menulis tentang gambar yg aku rakamkan.sememangnya,gaya hidup aku banyak berubah sejak aku memegang kamera.

bila kak aza tanya aku berkenaan noushy,aku teringat zaman tegar aku bergelar blogger.disitu aku menambah kawan-kawan.walaupun ramai yang kata kawan-kawan internet ni jahat-jat belaka.alhamdulillah.aku dikurniakan sahabat-sahabat maya yang baik-baik semuanya,insyaAllah.

sahabat-sahabat photographer yang aku kenal jua baik-baik belaka.alhamdulillah.melalui merekalah aku lebih berpengetahuan tentang kamera.aku bukannya ada pendidikan formal tentang fotografi maka aku kena rajin bertanya dengan mereka.

selepas kak aza bertanya tentang noushy,aku kembali ingin menjejaki dia.dulu banyak yang kami share.sama-sama memberi motivasi.aku dah jumpa alamat dan no h/p dia.puas aku selongkar folder-folder lama di opis.namun buat teman-teman lain.maaf.aku masih kena pegang amanah alamat dan no phone dia.buat masa ni dia masih tak balas sms aku walaupun mesej "delivered".

oklah.cukup sementara dulu.takut tulis pepanjang,lepas ni 4 bulan akan datang pulak baru nak update.tapi insyaAllah aku berjanji dengan diri aku akan selalu update disini selepas ini.

nota kaki: konflik di tempat kerja masih belum berakhir cuma aku malas nak pikir.

4 comments:

Lea Dzahir said...

keep up your writing ok.. ;)

SisHoney said...

kak aza===>insyaAllah.keep up reading ok :-)

Airizz said...

sis ~ samalah kita dah jarang berblogging.. komitment byk.. ape pun, persahabatan kita tetap seperti dulu kan? ;)

SisHoney said...

aida===>semestinya aida,sis kan dah jadi auntie utk anak aida :).sis xkan pernah lupa sahabat2 lama,insyaAllah