Tuesday, November 18, 2008

my best friend wedding 1

assalamualaikum wbt.....




bila cuti sekolah datang,maka banyak la kenduri kendara.last week aku ada 3 invitation kawan-kawan aku.tapi aku hanya dapat memenuhi dua undangan sbbnya kenduri anga(blogger)jauh di n9.memang niat dihati nak pergi selepas aku merajuk dengan boss tapi akibat terseliuh,maka terpaksa la aku batalkan niat nak buat surprise.

ahad lepas,kawan baik aku di kampung kawen.kawan baik yang terlupa nak invite aku masa die bertunang~huhuhu.so selepas tu memang hubungan kami agak renggang.bukan aku yg jauhkan diri tetapi dia.mungkin dia dah segan dengan aku.tak tahula...masa wedding dia baru aku tgk hubby die even sekampung gak.teruk betul aku ni kan.tak kenal orang kampung.

masa wedding die,dapat la aku jumpa kawan lama aku yang dah hampir 8-9 tahun kami xjumpa.die partner masa aku main badminton.so skang nie masing-masing makin membesar.aku yg dulu x bape nak besar pon dah besar,die yg mmg besar dulu maka lagi besar la :)

nota jari:semua orang cakap aku memilih,habis takkan nak kawen sesuka hati weiii.aku nak cari teman seumor hidup aku.bukan nak main-main.

No comments: