Sunday, April 19, 2009

update ringkas

assalamualaikum wbt...

sudah lama aku tak update kat sini.bukan bermaksud aku melupakan blog yg satu ni.cumanya aku bz dlm membangunkan blog yg satu lagi.lagipun aku cuma nak lupakan gelodak perasan di jiwa aku.so lebih baik aku xpikirkan sgt ttg hati yg kecewa,sedih dan sbgnya.bila aku xpikir.maka fizikal dan mental aku pun lebih stabil.alhamdulillah.walau hati kdg2 berkecamuk,rindu,sdih dll.tapi yg lebih mustahak skang ni habiskan exam dulu.lagipun realitinya aku hidup tanpa stress bila aku xpikirkan ttg org lain.

nota kaki:sgt2 rindu sebenarnya!

No comments: